Főoldal » Hírek » Hulladékszállítási naptár - 2024
Hulladékszállítási naptár - 2024

Tisztelt Lakosság!

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

Ezúton is tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy a Viridis-Pannonia Nonprofit Kft. postai úton kiküldte a 2024. évre vonatkozó tájékoztató levelét, hulladékszállítási naptárát.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a lakossági vegyes hulladék elszállítása a korábbi évek gyakorlatának megfelelően május 1-től október 30-ig hétfői és pénteki napokon, egyébként heti egy alkalommal hétfői napokon történik.

Felhívjük a figyelmet, hogy a házhoz menő szelektív hulladék (sárga zsákban műanyag palackok, kék zsákban papír) gyűjtésében változás történt, azok elszállítása havi egy alkalommal történik, a szállítási naptárban megjelölt keddi napokon. Zsákok igényelhetők a szolgáltatónál vagy az önkormányzatnál. Az újrahasznosítható üveg gyűjtésére háromhavonta kerül sor, a szállítási naptárban megjelölt csütörtöki napokon.

További változás, hogy a 2024-es évtől lakossági ügyfelek részére bevezetésre kerül a zöldhulladékok házhoz menő rendszerben történő gyűjtése. A lakossági zöldhulladék gyűjtésére a hulladékszállítási naptárban megjelölt keddi napokon kerül sor. Kérjük, hogy a nyesedéket 1-1,5 méter hosszúságban összekötözve, míg a további zöldhulladékokat (pl. falevél, fű) zsákban szíveskedjenek kihelyezni.

Kérjük továbbá, hogy a hulladékgyűjtő edényt, illetve hulladékát a gyűjtési napon legkésőbb reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

A karácsonyi fenyőfák gyűjtési napjai az alábbiak szerint alakulnak: 2024. január 9. (kedd), 2023. január 23. ( kedd).

A 2024. évi edényazonosító matricávak kapcsolatosan a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. a későbbiekben fog tájékoztatást adni. A tájékoztatásig a Szolgáltató 2023. évre biztosított edényazonosító matricái 2024. január 1-től továbbra is érvényesek.

Felmerülő kérdéseikkel, valamint az igénybe vett szolgáltatás változásával (pl. szüneteltetés, edényméret módosítása) kapcsolatosan bővebb tájékoztatást személyesen a Szolgáltató ügyfélszolgálati irodájában (8800 Nagykanizsa, Vár u. 5.), telefonon a +36-93/537-384-es számon, vagy az ugyfelszolgalat@nfv-pannonia.hu email címen kaphatnak.

A hulladékszállítási naptár 2024-es évre vonatkozó rendjét az alábbi linken tekintheti meg:

Szállítási naptár 2024.

Zalakarosi Közös Önkormányzati Hivatal