Képújság üzemeltetési és hirdetési szabályzat

Módosításokkal egységes szerkezetben

1. Zalakaros Város Önkormányzata (továbbiakban: önkormányzat) a település területén kiépített kábelhálózaton képújságot üzemeltet. Az önkormányzat a megjelentetés technikai feladatait átadhatja megfelelő szakértelemmel bíró külső szervezetnek vagy személynek.

2. A képújságban közérdekű információk illetve fizetett hirdetések jelenhetnek meg.

3. Közérdekű információnak minősül és ezáltal ingyenes:

4.1 Hirdetést feladni kizárólag szerkesztett formában a hirdetési időtartam megadásával a hivatalban (8749, Zalakaros, Gyógyfürdő tér 1.) a titkárságon ügyfélfogadási időben lehet. Egy hirdetőnek egyszerre 3 oldalnyi hirdetése szerepelhet a képújságban. A képújságban megjelentetett hirdetések tartalmáért az önkormányzat és a hivatal által közzétett közérdekű információk kivételével sem erkölcsi sem anyagi felelősséget nem vállalunk.

1 Módosítva a képviselőtestület 12/2016. (I.28.) számú határozata alapján. Érvényes 2016. 04.01-től.

5. A képújságban csak olyan hirdetés jelenhet meg, melyet a polgármester vagy a jegyző jóváhagyott, a megjelentetni kívánt hirdetést aláírásával ellátta. A jóváhagyott aláírt hirdetést le kell fűzni a hivatalban, mely a hirdetés nyilvántartásának minősül.

6. A hirdetési díjakról Zalakaros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete rendelkezik. A díjat az önkormányzat részére kell megfizetni a hirdetés feladásával egyidejűleg.

7. A hirdetés Zalakaros város területén kiépített kábelhálózaton jelenik meg a hirdetés feladásától számított legkésőbb 2 munkanapon belül. Ezen időtartamon túlnyúló szerkesztési időt közölni kell. A hirdetés a nap 24 óráján keresztül kerül sugárzásra, melyet csupán helyi műsorok és technikai szerkesztés szakít meg. Az üzemeltetésen kívüli okokból fakadó technikai leállásért felelősséget nem vállalunk.

8. 2A képújság technikai üzemeltetőjének a feladata elsődlegesen, hogy a lejárt képújsági tartalmat a képújságról törölje. A hivatal megvizsgálja a képújság tartalmát és a lejárt képújsági tartalom törlését kezdeményezi a képújság technikai üzemeltetőjénél.

2 Módosítva a képújság technikai üzemeltetőjével egyeztetve. Érvényes 2016. 04.01-től.

9. Ez a szabályzat 2014. augusztus 10-én lép hatályba.

Zalakaros, 2014. augusztus 4.

Novák Ferenc

Polgármester

Szabóné Dr. Csányi Mariann

jegyző


A képújságon közzéteendő hirdetések tarifái

Hirdetési napok számaHirdetési díj összege
1 nap 595,- Ft+ Áfa/ képújság oldal
3 nap 1185,- Ft+ Áfa/ képújság oldal
5 nap 1820,- Ft+ Áfa/ képújság oldal
7 nap 2260,- Ft+ Áfa/ képújság oldal
14 nap 4210,- Ft+ Áfa/ képújság oldal
21 nap 5200,- Ft+ Áfa/ képújság oldal
1 hónap 5330,- Ft+ Áfa/ képújság oldal