Főoldal » Programok » 25 éves a Tourinform-iroda
25 éves a Tourinform-iroda

A jubileumot az iroda korábbi és jelenlegi vezetői, munkatársai együtt ünnepelték október 17-én.

Az iroda munkáját Novák Ferenc polgármester méltatta nem titkolt elfogultsággal és nosztalgiával, hiszen ő maga is 13 évig vezetőként dolgozott itt, így többek között saját emlékeit is megosztotta a jelenlévőkkel, de ecsetelte a szakmai munka változásait is.

Mint mondta: az iroda ma már széleskörű feladatokkal rendelkezik, így rendezvényszervezéssel, kerékpár-bérbeadással is foglalkozik.

Molnár Veronika, az iroda jelenlegi vezetője elmondta: nagyon sok vendég fordul meg náluk, felvilágosításért, prospektusokért, vagy akár csak a várossal kapcsolatos észrevételek okán. Főként német, osztrák, cseh és lengyel területekről érkeznek, és természetesen sok magyar vendég is megfordul náluk. – mondta Molnár Veronika, a zalakarosi Tourinform Iroda vezetője.

Az ünnepségen oklevelet kaptak azok, akik az elmúlt 25 évben az irodát vezették.

Az ünnepségen vehette át Cziráki László, a Zalakarosi Turisztikai Egyesület elnöke Sánta Tibortól, a thermalfurdo.hu vezetőjétől azt a tanúsítványt is, amely bizonyítja, hogy a Zalakarosi Fürdő a 2018-as „Év fürdője” versenyen a második helyezést érte el.

Az átadásokat követően a Fürdő Hotelben Czirákiné Pakulár Judit turizmusért felelős alpolgármester mondott pohárköszöntőt, melyben a turisztikai ágazatban dolgozók erőfeszítéseit és eredményeit méltatta és köszönte meg.