Főoldal » Programok » Utazás Kiállítás

Kovács Szabolcs, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: a régiós gondolkodás erősítése érdekében döntött a turisztikai egyesület és a Gránit Gyógyfürdő a közös stand kialakítása mellett, hiszen az egyesület egyik fontos céljának tartja a régiós összefogás gyakorlati megvalósítását is. Mindezek mellett Zalakaros a Magyar Fürdővárosok Szövetségének standján is reprezentálta magát, valamint a Tour de Zalakaros rendezvényt a kiállítással párhuzamosan megrendezett Bringaexpon is bemutatták, a Teker Egyesülettel közös megjelenés keretében.

Zalakaros az információs anyagok mellett nyereményjátékkal, a városi rendezvényekről már jól ismert „sétáló zongorával”, valamint gasztronómiai bemutatóval is felhívta magára a figyelmet a kiállításon – jelezte Kovács Szabolcs. – A szakmai napon a régió minden résztvevőjével sikeres bemutatkozáson lehetett túl a város, emellett több utaztatóval is folytak tárgyalások, s a Bringaexpo-beli bemutatkozás is nagyon sikeres volt.

Városunkat a szakmai napon Novák Ferenc polgármester és Czirákiné Pakulár Judot alpolgármester képviselte, valamint Benkőné Gulyás Edit és Horváth Vencel képviselők is részt vettek a nyitó napon, melyen a kiállítók a turisztikai szakma képviselői és a sajtó számára mutatták be anyagaikat. Városunk elsősorban az új öko-part és termáltó beruházást tárta a közönség elé, valamint a Zalakarosi Fürdő csúszdapark bővítéséről tájékoztatták a közönséget.

Forrás: Zalakarosi Krónika