Főoldal » Programok » Mozgásra fel!

Bár a korábbi fedett úszómedencét pókháló szőtte be és fedte el, Vízipók medencéjében remekül lehet úszni továbbra is. Ha nap közben nem érünk rá, az esti órákban hétfőtől csütörtökig a Karos Sprint Úszóklub számára az úszás oktatás ideje alatt óradíj fizetése ellenében megtehetjük. Ha mégis nap közben szánnánk az úszásra időt, igénybe vehetjük a klasszikus legyezőépületben lévő hideg vizes medencét is. Ezen felül a fürdőn aquafitnesz, aquasalsa is kipróbálható!

A fürdő fitnesz termében rengeteg eszköz: súlyzók, futópad, eliptikus gép, evezőpad és számos más lehetőség közül választhatunk, ha „száraz edzést” szeretnénk.

Felnőttek számára minden héten kedden a tornateremben jó hangulatú focijátékra van lehetőség; szerdánként alapozó edzéseket tart ugyancsak a tornateremben Molnár Tamás edző. Minden kedden, csütörtökön és pénteken az Aphrodité Hotel squash termében sensei Németh Zoltán tart karate edzést felnőttek számára is! Szintén az Aphrodité Hotelben csütörtökönként Nippon Zengo edzésre várja a mozogni vágyókat Pavelka Andrea és Dombai Renáta, a nagykanizsai Fittlesz edzőközpont munkatársai.

Még mindig az Aphrodité Hotel: kedden és csütörtökön bomba alakformáló tornát tart a kanizsai Fitpoint Mozgásközpont két edzője: Felső Nikoletta és Pintér Andrea.

Hölgyek és urak tehát egyaránt találhatnak kedvükre való mozgás lehetőséget, és még csak más településre sem kell utazni emiatt.

Nyilván, akinek nincs kedve közösségben tornázni, vagy éppen pénzt nem szeretne erre szánni, az otthon is mozoghat; a vállalkozó kedvűek pedig továbbra is futhatnak, kerékpározhatnak, sétálhatnak a szabadban. Ehhez ajánljuk a most elkészült, termáltó alatti új kerékpárutat, vagy a nemrég díjazott Csiga-túra tanösvényt – gyönyörű!

Nem mondhatjuk tehát, hogy mozgásra semmi lehetőséget nem kínál Zalakaros! Minden adott, csak élni kell vele. Aki ismeri már a közösségi mozgások örömét, akivel már megtörtént, hogy kibillentették a komfort zónájából, az tudja, milyen jó is ez, akivel ilyesmi még nem történt, adja meg a lehetőséget magának, hogy kipróbálja!

Szóval, télen is: mozgásra fel! Kitartást és lelkesedést ehhez mindenkinek!

Forrás: Zalakarosi Krónika