Főoldal » Hírek » Lakossági fórum településképről

HIRDETMÉNY

LAKOSSÁGI FÓRUM

ZALAKAROS VÁROS TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET

tervezet ismertetése

 Tájékoztatom a lakosságot, hogy Zalakaros Város Önkormányzata elkészíttette Zalakaros területére vonatkozó településképi rendelet tervezetét.

 Második, tájékoztató jellegű lakossági fórumot,

2018. október 5-én (péntek) 17.00 órakor

tartjuk a CIVIL HÁZ közösségi helyiségében.

(8749 Zalakaros, Hegyalja út 40.)

 A fórumon rövid tájékoztatás keretében bemutatásra kerül a rendelet tervezete.

 A partnerek véleményt nyilváníthatnak, javaslatot és észrevételt tehetnek a településfejlesztési koncepció, az integrált településfejlesztési stratégia, a településrendezési eszközök, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló 8/2017. (03.10.) önkormányzati rendelet alapján a lakossági fórumon szóban, valamint 2018. október 20-ig elektronikus levélben a  foepitesz@zalakaros.hu,  email címre vagy papír alapú megküldéssel a Városfejlesztési Osztály Főépítész címére (8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 1.).

 A településképi rendelet tervezet megtekinthető 2018. szeptember 26-tól - munkaidőben - a Közös Önkormányzati Hivatalban (8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér  1.), a Zalakarosi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola aulájában (Zalakaros, Liget utca 28.), a Háziorvosi Szolgálat rendelőjében (Zalakaros, Fő út 6.) valamint letölthető a www.onkormanyzat.zalakaros.hu/tarsadalmi-egyeztetesek-dokumentumai oldalról.

 A településképi rendelet készítése során számítunk a lakosság és a civilek aktív részvételére és várjuk véleményeiket, javaslataikat!

 Kérjük, jelenlétükkel tiszteljék meg a fórumot, véleményezzék az elkészült anyagot!

 Zalakaros, 2018. szeptember 25.

 Novák Ferenc

Zalakaros Város polgármester