Főoldal » Hírek » COVID-jelentés 2021.02.15.

Tisztelt Zalakarosiak!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus járvánnyal összefüggésben településünkön, a beérkezett határozatok alapján vezetett nyilvántartásunk szerint a mai napon (2021.02.15.) járványügyi elkülönítés alatt, illetve járványügyi megfigyelés alatt senki sem áll.

 

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a koronavírus elleni védőoltás beadását Dr. Angi Mónika háziorvos az elmúlt napokban megkezdte, és azóta is folyamatosan végzi. Már hónapok óta regisztrálhatunk a vakcinainfo.gov.hu oldalon az oltásra, a regisztráció lehetősége  nyitott előttünk.

A zavartalan rendelés és oltás végzéséhez a doktornő kéri,  hogy aki regisztrált, türelemmel várjon, mindenkit értesíteni fognak időben, mikor kerül sorra. A regisztrált, beoltandó személyek adatait a doktornő a Nemzeti Népegészségügyi Központtól kapja meg ütemezetten, az érkező vakcina mennyiségnek megfelelően. A beoltandó személyeken, az oltás sorrendjén ő változtatni nem tud.  A  doktornő hatékony munkavégzése és az oltások gördülékeny lebonyolítása érdekében kérjük legyenek türelemmel, indokolatlanul ne zavarják a rendelőben dolgozók munkáját! Köszönjük!

 

MI A TEENDŐ, HA NEM ÉRKEZETT MEG A POSTÁN KÜLDÖTT OLTÁSI REGISZTRÁCIÓS ÍV?

 

Van lehetőség arra, hogy kérjék a levél újraküldését. A Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságát érdemes keresni az alábbi telefonszámon, a megjelölt időintervallumokban:
Telefon:06-80-204-884
Telefonos ügyfélszolgálat:
hétfő 7.30 – 15.45
kedd 7.30 – 15.45
szerda 7.30 – 18.00
csütörtök 7.30 – 15.45
péntek 7.30 – 13.00

 

Kérem, vigyázzanak magukra és egymásra, hiszen nincs értékesebb dolog saját és szeretteink egészségénél!

 

Novák Ferenc

polgármester