Főoldal » Programok » Településünk idős polgárait köszöntötték
Településünk idős polgárait köszöntötték

-      Minden karosi polgár nevében köszönetet szeretnék mondani Önöknek!
Példát adtak nekünk arra, hogy mi is megmutassuk és megtanítsuk azt fiainknak és lányainknak, ami a világban szép és nemes. Köszönjük, hogy tovább adták álmaikat és olyan értékeket bíztak ránk, mint a munka becsülete, az otthon melege, a család biztonsága és a mindennél erősebb és önzetlenebb szülői szeretet. Ezekre a sokszor konzervatívnak titulált eszmékre, értékekre igenis szükség van, hiszen ezek az igazi tartópillérek, kapaszkodók az igazi emberek számára – e szavakkal köszöntötte az időseket az általános iskola aulájában tartott ünnepségen Novák Ferenc polgármester.

-      Őszinte szívvel kívánom, hogy az Önök felé fordulás, a szeretet, a figyelem ne csupán ezen a napon adassék meg az Önök számára. A szeretet nem anyagi lehetőség függvénye, ahogyan a törődés, az odafigyelés sem. Kívánom, hogy minden napjukat aranyozza be valami, amire szívesen gondolnak vissza, amikor este álomra hajtják a fejüket, ami erőt ad a nehezebb, betegesebb napokat is elviselni. Kívánok szerető gyerekeket, vidám unokákat, egészséges napokat, törődést mindannyiuknak! – mondta.

A hagyományokhoz híven a beszédet követően oklevelet és ajándékot adtak át azoknak, akik 80., 85., 90. életévüket betöltötték, majd az önkormányzat műsorral és vacsorával is kedveskedett a szépkorúaknak.