Főoldal » Hírek » Tájékoztatás- ügyfélfogadás

A Zalakarosi Közös Önkormányzati Hivatalban újraindul az ügyfélfogadás

 

 

A Zalakarosi Közös Önkormányzati Hivatalban a személyes ügyfélfogadás a koronavírus járvány miatt a veszélyhelyzet kihirdetését követően szünetelt.

 

A járvány mérséklődésére, a fertőzöttek számának alakulására tekintettel tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Hivatalban a személyes ügyfélfogadásra 2020. június 02. napjától, a korábbi ügyfélfogadási rendnek megfelelően ismét lehetőség lesz.

 

Kérjük, hogy a Hivatalban - mindannyiunk védelme érdekében – minden ügyintézés céljából megjelenő állampolgár legyen figyelemmel a 1,5 méteres védőtávolság betartására és csak maszk és lehetőség szerint kesztyű használatával lépjen be az épületbe. A Kormányablakba érkező ügyfelek az épület jobb oldali bejáratán tudnak ügyintézésre bemenni, a főbejáratot csak a Közös Önkormányzati Hivatalba érkezők vegyék igénybe az ügyfélfogadás idején.

 

A fentiek alapján, a már megszokott időpontokban kereshetik kollégáinkat:

 

Hétfő

8,00 – 12,00

12,30 – 14,00

Kedd

8,00  – 12,00

Szerda

8,00  – 12,00
12,30 – 14,00

Csütörtök

Ügyfélfogadás nincs

Péntek

8,00  – 12,00

 

Kérjük, hogy mindenki tartsa be, hogy a Hivatal épületében a védőmaszk használata kötelező, a védőkesztyű pedig ajánlott.  Az ügyfélfogadás során ügyeljenek a másfél méteres távolság megtartására!

 

 

Zalakaros 2020. május 28.

                                                                  

 

Novák Ferenc                                                                                 Szabóné dr. Csányi Marianna
 polgármester                                                                                                    jegyző