Főoldal » Programok » Szülinap a fürdőn

Szeptember 5. a fürdő megnyitásának napja, az ünnepi események azonban kicsit tolódnak, nem véletlenül: szeptember 24-én városunkban ülésezik a Fürdővárosok Szövetségének közgyűlése. A közgyűlés tagjai kifejezetten az ünneplő Zalakarosi Fürdő tiszteletére szervezik itt soros ülésüket.

Ezen a napon ide várják a zalakarosi lakosságot, városvezetőket, megyei vezetőket, közéleti személyiségeket, jelentős fürdők vezetőit, képviselőit, s az eseményt megtiszteli jelenlétével Glattfelder Béla gazdaságszabályozásért felelős államtitkár is. A jeles napon a fürdő előtt emléktáblát is avatnak.

Szeptember 24-én a nap folyamán fürdőbemutatást is biztosítunk az érdeklődők részére több turnusban – jelezte lapunknak Krampek Mihály, a fürdő vezérigazgatója. – Városunk lakosai számára pedig szeptember 24. és 27. között az évforduló alkalmából jelképes áron, mindössze 50 forintért kínáljuk a komplex napi és strandi belépőnket, ez ugye tartalmazza az élményfürdőbe történő belépés lehetőségét is. Én e lap hasábjain keresztül is arra biztatnám a zalakarosiakat: éljenek a lehetőséggel, ismerjék meg a fürdőt, az itt történt változásokat, szolgáltatásokat. Fontos, hogy a lakcímkártyájukat és fényképes igazolványukat hozzák magukkal, hiszen ezzel tudják igazolni, hogy városunk állandó lakói.

A vezérigazgatótól azt is megtudtuk: a fürdő egyéb akciókkal is várja vendégeit az évforduló jegyében. Szeptember 25-én például az éjszakai fürdőparti a zalakarosiak számára 50 százalék kedvezménnyel látogatható. Aki 2015-ben ünnepli az 50. születésnapját, annak a komplex és strand belépőjegyet2015.09.24-27. között ingyenesen biztosítják.
Szeptember 24-27 között az, aki két gyógymasszázst vásárol, a másodikat 50 százalék kedvezménnyel kapja.

Mindezek mellett szeptember 5-től december 31-ig az OEP belépők is akciósak lesznek: 500 forint/fő áron vásárolható meg a belépőjegy, 3 db 03-08 kódú OEP által finanszírozott kezelés megvásárlása esetén, az adott napra. A fürdő és az önkormányzat kommunikációjában pedig egész évben megjelenik az ötven esztendőt jelző logó, s a legnagyobb hazai turisztikai szaklap, a Turizmus Trend szeptemberi száma Zalakarossal és az 50 éves fürdővel foglalkozik.

Forrás: Zalakarosi Krónika