Főoldal » Programok » Nem tudnak működni a fürdő és a szállodák
Nem tudnak működni a fürdő és a szállodák

A szállodák közül lapzártánkig a Fürdő Hotel, a Hotel Napfény, a Vital Hotel, a Belenus Hotel és az Art Hotel tájékoztatott határozatlan idejű üzemszünetről. A sor várhatóan és sajnálatos módon bővül az elkövetkező időszakban.

Az érintett szállodákban és a fürdőn dolgozók helyzetének rendezése egyéni döntések függvénye. Az önkormányzat tulajdonában lévő Zalakarosi Fürdő dolgozói jelenleg szabadságon vannak, a továbbiakról később születik döntés.

Zalakarosi önkormányzati intézményeinek vezetői és az önkormányzati gazdasági társaságaink vezetői esetében a koronavírus kapcsán előállt bizonytalan gazdasági életkörülményekre és a még előre nem látható nehézségekre figyelemmel Novák Ferenc, városunk polgármestere elrendelte, hogy mindennemű beruházás csak külön polgármesteri engedéllyel kezdhető meg. A szervezet működéséhez nem szükséges nagyobb összegű beszerzésekhez szintén polgármesteri engedély szükséges. E rendelkezése alól kivétel nincs, megszegése felelősségre vonást von maga után. A rendelkezés visszavonásig érvényes marad.