Főoldal » Programok » Megválasztották Karos legszebbjeit

A lányok fiatalok és szépek, és óriási öröm, hogy hazánk a híres színészei, sportolói, tudósai mellett messze földön híres szépségeire is büszke lehet – így fogalmazott R. Kárpáti Péter, a Kannavirág Királynő választás zsűrijének elnöke a júliusban immár harmadik alkalommal megrendezett zalakarosi szépségkirálynő választáson.

Hogy mennyire igaza volt, azt maguk a felvonuló hölgyek tanúsították a leginkább: a tíz, előzetesen facebook-szavazás alapján kiválasztott hölgy mindegyike rendkívül csinos volt, úgyhogy nem várt könnyű munka a zsűri tagjaira.

A Kannavirág Szépe választás a kertmoziban egyébként teltház előtt zajlott, s színvonalas show-műsorban is gyönyörködhetett közben a közönség: a Szan-Dia fitnesz stúdió fergetes bemutatója, valamint Debrei Zsuzsanna és Bot Gábor énekes előadása szórakoztatta közben a nagyérdeműt.

Na, nem mintha a leányok felvonulása önmagában nem adott volna elég élményt! A jelöltek már a választás délelőttjén fürdőruhában a strandon is végigvonultak, a bikinis felvonulást azonban az est folyamán is láthattuk. Emellett utcai ruhában és kisestélyiben is bemutatkoztak. S hogy ne csupán színpadi vonulást láthasson a közönség, Varga Izabella és Szőke Zoltán alaposan ki is faggatta a hölgyeket arról, hol élnek, mivel foglalkoznak, milyen további életről álmodoznak.

A zsűri pedig mindezek alapján választott. A legszebbnek a szombathelyi Kőhalmi Mercédeszt tartották, a királynővé választott leány két udvarhölgye pedig a nagykanizsai Horváth Zsanett és a budapesti Tersach Vivien lett. Zalakarosi leánynak is szurkolhattunk azonban az est folyamán: Mikola Szilvia rengeteg biztatást és tapsot kapott a helyiektől, s ő lett a közönségdíjas szépsége is a választásnak.

Az egész estét betöltő műsor gördülékenységéről a turisztikai egyesület és a Tourinform-iroda munkatársai gondoskodtak Molnár Veronika irodavezető koordinálásával, aki utólag is (méltán) nagyon sikeresnek minősítette a rendezvényt.