Főoldal » Hírek » LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ A ZALAKAROSI KÖH NYITVATARTÁSÁVAL KAPCSOLATOSAN

A koronavírus további terjedésével, valamint a megelőzéssel kapcsolatban a következő intézkedést hozta a Zalakarosi Közös Önkormányzati Hivatal:

2020. március 17-től határozatlan ideig szüneteltetjük a személyes ügyfélfogadást, egyúttal kérjük az ügyfeleket, hogy elektronikus úton vagy telefonon intézzék az ügyeiket.  Levelek a Hivatal bejáratánál található postaládában is elhelyezhetőek. Kizárólag azokban az ügyekben megengedett az ügyfélfogadás, ahol jogszabály írja elő a személyes megjelenés szükségességét. Amennyiben a személyes jelenlét szükségessége kérdéses, kérjük, hogy telefonon egyeztessenek az ügyintézővel. Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az önkormányzati hivatalban 2020. március 17-től nem tartunk olyan esküvői ceremóniát, ahol a Tanácsteremben tartózkodók létszáma (vendégek és közreműködők együtt) meghaladja a 100 főt. Ennek betartását ellenőrizzük, a létszám túllépése esetén a szertartás megtartását veszélyeztetik.

Központi telefonszám:93/340-100

Kérjük a fentiek betartását!

Zalakaros, 2020. március 16.

Szabóné dr. Csányi Mariann  sk.                     Novák Ferenc sk.                                 Herodek Miklós sk. 

                jegyző                                                     polgármester                                         polgármester