Főoldal » Programok » Jótékonysági futás

Száz résztvevő, fiatalok, idősebbek, futók, gyalogosok, rollerrel és nordic walkinggal közlekedők gyülekeztek a december 13-ra meghirdetett jótékonysági futásra a Zalakarosi Fürdő előtt. Az indulók tartós élelmiszerrel, játékokkal neveztek, rengeteg adomány gyűlt össze rövid idő alatt, melynek rendezésében, elosztásában és kiszállításában a továbbiakban a rendezvény lebonyolításában is közreműködő Szociális Alapellátó Központ munkatársai vesznek részt.

A futók 1,4 és 4,9 km-es körön indulhattak, akinek kedve volt, több kört is megtehetett. Az indulókat a város nevében Czirákiné Pakulár Judit köszöntötte, Stégli János sportszervező és Szabadicsné Madaras Katalin, a Zalakarosi Futrinkák vezetője pedig hasznos információkkal indította útnak a népes csapatot.

A jó hangulatú futás után forró teával (ez a Fürdő Kávézó működtetőinek felajánlása volt), nápolyival kínálták a résztvevőket, s akinek kedve volt, utána a fürdő vezetése jóvoltából kedvezményes árú belépő megváltása után pancsolhatott, szaunázhatott a fürdőn.
A Futrinkák köszönik mindenkinek a támogatását, közreműködését, azt a rengeteg adományt, ami a délután folyamán összegyűlt.

Egészen biztos, hogy ezzel a csodás összefogással nagyon sok család karácsonyát sikerül szebbé tenni!

Forrás: Zalakarosi Krónika