Főoldal » Hírek » Háziorvosi ellátás rendje

Tisztelt Lakosság!

A koronavírus járvány következtében a háziorvosi ellátás rendje az egész országban megváltozott a rendkívüli helyzet következtében. Kérjük a lakosságot az alábbiakban való együttműködésre.

  1. A háziorvosi rendelőben a betegfogadás rendelési időben – (a sürgősségi esetek kivételével) – kizárólag előjegyzési rend szerint történik, Az időpontkérés telefonon a 93/340-343, és a 20/397/7942 számon, valamint a haziorvos@zalakaros.hu email címen lehetséges.
  2. légúti panaszokkal rendelkező és/vagy lázas beteg személyes megjelenés helyett először telefonon vegye fel a kapcsolatot a rendelővel.
  3. A váróhelyiségben és az orvosi rendelőben a betegnek és kísérőjének orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező!
  4. Időpont nélkül a betegellátás csak sürgős, indokolt esetben, kizárólag rendelési időben történik.
  5. A sürgősségi betegellátást délután 16 órától reggel 8 óráig a háziorvosi ügyelet (8749 Zalakaros, Jegenye sor 1. telefonszám: 92/321-100) akut életveszély / súlyos sérülés esetén az Országos Mentőszolgálat (112) biztosítja továbbra is. Váratlan rosszullét, riasztó tünetek esetén ne várjon, hanem hívja a 112-t!

 Mindezek betartásával az egészségügyi személyzet és a betegek egészségének védelmét szolgálják. Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!