Főoldal » Programok » Együtt köszöntötték az új évet
Együtt köszöntötték az új évet

A hagyományos újév köszöntő fogadáson, melyet az önkormányzat, a fürdő és a turisztikai egyesület közösen szervezett, a Hotel Karos Spában várták a vendégeket.

A meghívottakat elsőként Novák Ferenc polgármester köszöntötte, aki kiemelten szólt a város civil életéről, a Zalakaroson működőd civil szervezetkről, városért végzett munkájukról, és be is mutatta a meghívottak előtt a szerveztek képviselőit. Mindezek mellett szólt a megye településeivel kialakított kapcsolatokról, rámutatva: ezeket kimeleten kívánják kezelni a jövőben is, s különösen fontosak a turisztikai, gazdasgái tekintetben meghatározó szereppel bíró városok és Zalakaros együttműködései. A polgármester Hévíz, Keszthely és Nagykanizsa Zalakarossal ápolt együttműködését külön is kiemelte.

A Zalakaros életében meghatározó szereppel bíró fürdő ez évi terveiről szólt a polgármestert követően Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezérigazgatója. Mint mondta: a fürdő idén ünnepli fennállásának 55. évfordulóját, melyre méltó módon szeretnének készülni, terveik között szerepel a családi strandmedence rekonstrukciója, egy ifjúsági szálló kialakítása, kempingfejlesztés és egy új beléptetőrendszer kialakítása is.

A vendégeket köszöntötte Ruzsics Ferenc, a megyei közgyűlés alelnöke is, aki elismerően szólt a város civil életéről és elért eredményeiről pohárköszöntőjében.

A vendégeket ünnepi műsorral is köszöntötték, melyen Szabó Benjamin és Soós Violetta zongorázott, illetve a Kanizsa Fúvósegyüttes zenélt.