Főoldal » Hírek » BURSA HUNGARICA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018
BURSA HUNGARICA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018

Zalakaros Város Önkormányzata csatlakozva az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett BURSA HUNGARICA Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszeréhez, pályázatot ír ki 2018. évre a tanulmányaikat a felsőoktatásban folytató, illetve megkezdő hallgatók részére.

 

A részletes „A” és „B” típusú pályázati felhívás megtekinthető a Közös Önkormányzati Hivatal hirdetőtábláján, Zalakaros város honlapján, valamint érdeklődni lehet személyesen a Hivatal 1. számú szobájában, vagy telefonon (93/340-100 / 112 mellék).

"A" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS

"B" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS

A pályázatbeadáshoz az EPER-Bursa rendszerben egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPERBursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót. A pályázói regisztrációt vagy a belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

 

A pályázat benyújtásának határideje:

2017. november 7.