Főoldal » Programok » Átadták a megújított fogorvosi rendelőt
Átadták a megújított fogorvosi rendelőt
A helyiségeket november 12-én adták át ünnepélyes keretek között.
Az átadáson Novák Ferenc polgármester elmondta: a rendelő Jegenye sorra telepítéséről korábban döntött a képviselő-testület. A korábbi helyről költözést a régi rendelő állapota indokolta, illetve az a törekvés, hogy a város az egészségügyi szolgáltatásit egy helyre tömörítse.
A fogorvosi rendelőt a mentőállomás helyiségeinek egy részéből alakították ki. A polgármester az átadáson is megköszönte e mentőállomás segítőkészségét, támogatását és türelmét. Elmondta: a rendelő megújítására ötmillió forintot fordított a város, így korszerű körülmények között tudja fogadni a pácienseket a körzet új fogorvosa, dr. Puskár Kitti.
Ruzsics Ferenc, a Zala megyei közgyűlés alelnöke arról szólt, hogy minden, az egészségügy terén tett előrelépés nagy jelentőséggel bír egy-egy település életében, Zalakaros pedig élen jár abban, hogy nemcsak a város, de a térségben élők számára is megfelelő ellátási körülményeket kínáljon.
Az átadási ünnepségen a Móra-iskola diákjai verssel lepték meg a résztvevőket, a zalakarosi költő, Nagy János Fogorvos című versét előadva.