Főoldal » Programok » A gyerekeket ünnepelték
A gyerekeket ünnepelték

Igaz, gyermekeink folyamatosan fő szerepet foglalnak el életünkben és mindennapjainkban, de május utolsó hétvégéjén, a gyermeknapon igazán ők állnak a középpontban. Ők és mi. Mert ezt a napot leginkább úgy szeretnénk széppé. emlékezetessé tenni számukra, hogy közösen ünnepelünk, csakis rájuk szánva időnket.

Ebben segítette a szülőket a város önkormányzata és a Közösségi Ház, illetve a Zalakarosi Vállalkozók Szövetsége, akik egymással összefogva vidám programokat kínáltak a gyermekeknek a Sportcentrum területén. A város nevében Novák Ferenc polgármester köszöntötte a népes gyermeksereget és a kísérő szülőket, hogy aztán gyorsan át is adja a szót, pontosabban a teret a vidámságnak, játéknak. Stégli János sportszervező koordinálásával és vezényletével kötélhúzó verseny, zsákban futás, krémesevő verseny zajlott, lehetőség nyílt ugrálóvárazásra, falmászásra, rodeóra, focizásra, a katasztrófavédelem és a rendőrség jóvoltából a gyerekek bepillantást nyerhettek e két szerv életébe, és most először rendőrkutyás bemutatóban is lehetett részük.

Arcfestés, kézműveskedés ugyancsak szerepelt a programkínálatban, ahogyan pónilovaglás, sétakocsikázás is. Jó hangulatú délelőttről gondoskodtak a szervezők, és jó volt látni, hogy sok szülő kísérte el a gyermekét a rendezvényre, hogy valóban együtt, felhőtlenül szentelhessék egymásnak ezt a napot.